De vestiging in Moordrecht is zeer centraal gelegen tussen de A12 en de A16. Hier bevindt zich de directie, P&O en de financiële administratie. Ook hebben wij hier een eigen garage. Hier worden de onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan onze vrachtwagens en chassis uitgevoerd zodat wij snel weer op weg zijn. Ook zijn wij voorzien van een pomp, waardoor vrachtwagens bij ons op eigen terrein kunnen tanken.

De vestiging in Rotterdam ligt in het middelpunt van het havengebied. Vanuit alle havens van Rotterdam en Antwerpen vervoeren wij containers naar locaties in de Benelux en Frankrijk. Als huisvervoerder van Neele-Vat logistics is onze planning gevestigd op steenworp afstand van hun hoofdkantoor. Verder hebben wij een eigen chassisopslag in de Waalhaven, in Moordrecht en op de Botlek.

Met ruim 55 medewerkers zijn wij een middelgroot bedrijf. Toch hebben we door onze no nonsens mentaliteit kunnen bewerkstelligen dat wij een enthousiast team van medewerkers hebben. De contacten onderling zijn laagdrempelig en derhalve hebben wij korte lijnen op het gebied van communicatie.

Op onze planning wordt met een modern planningsysteem gewerkt en alle vrachtwagens zijn uitgerust met een boordcomputer zodat wij op een snelle manier in contact treden met de chauffeurs. Wij kunnen onze auto’s altijd vinden dus uw lading is veilig. Ook kunt u ervan verzekerd zijn dat onze chauffeurs hun ADR papieren in huis hebben.

Ons bedrijf is al jaren lid van de branche organisatie TLN en dit betekent dat u er van verzekerd kunt zijn dat zaken binnen ons bedrijf goed geregeld zijn. Verder zijn wij een leerbedrijf voor SBB.