Binnen Van der Kaa Transport bestaat de mogelijkheid om stage te lopen. Dit kan een MBO stage voor 6 maanden zijn, of een BBL traject. Ons bedrijf is erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen. Op onze locatie Rotterdam kunnen wij leerlingen plaatsen die de MBO opleiding manager Transport en Logistiek of Planner Wegtransport volgen. Op locatie Moordrecht kun je ook terecht met de opleiding Manager Transport en Logistiek en eventueel Chauffeur Wegtransport.

Ook voor HBO studenten zijn er regelmatig plekken vrij in het bedrijf. Vooral voor derdejaars die de verschillende facetten binnen de logistiek branche willen leren kennen en willen meedraaien binnen het bedrijf om zo ons bedrijf goed te leren kennen is ruimte. Dit kan voor verschillende opleidingen een interessante stage zijn.

Door studenten te helpen met hun opleiding leveren wij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap en de continuïteit van de sector. Op deze manier proberen wij goed opgeleide jongeren met goede begeleiding na hun studie aan te laten sluiten in een functie binnen ons bedrijf.